Zwemvijver, natuurlijke waterpret 

Een zwemvijver is een natuurlijk zwembad, dus een zwembad zonder chloor! Deze combinatie tussen een zwembad en een natuurlijke vijver opent de deur naar heel wat nieuwe toepassingen.

Hoewel een klassiek zwembad bij huis en tuin een bron van zomervreugde kan betekenen, past het, door z'n afgemeten vorm en strakke omlijsting, niet altijd mooi in het geheel van een groene buitenruimte. Ook het moeilijke en dure onderhoud van zo'n kunstmatig polyester zwembad weerhouden de meeste onder ons ervan een zwembad in de tuin te laten plaatsen.De moeilijk onder controle te houden chemische kwaliteit van het water, en het obligate gebruik van chloortabletten, waardoor de biologische kwaliteit tot nul herleid wordt, en waardoor ook het zwemplezier, vooral van kinderen, in kwaliteit daalt wegens geprikkelde ogen en slijmvliezen, doet veel tuineigenaars terugschrikken.

Maar niet bij natuurlijke zwemvijvers. Daarom vragen wij onze bezoekers hun ervaringen te delen;

Wat zijn uw ervaringen met een zwemvijver ?

Heeft u goede tips voor onderhoud en aanleg zwemvijvers !!

Vertel ons en onze bezoekers uw ervaringen.

Maak HIER een eigen vijver-droom-pagina

Bijbart zijn we heel benieuwd naar die droom zwemvijver, koivijver of tuinvijver. Heeft u de ideale zwemvijver, de mooiste koivijver of de meest natuurlijke tuinvijver, zelf gebouwd of laten aanleggen door een hovenier en wilt u die aan ons laten zien en lezen, maak een eigen pagina en schrijf hierover.

Of bent U Hovenier en heeft u al enkele prachtige projecten afgelevert. Maak gratis reclame en vertel over die droom-vijver.

Niet bang zijn, iedereen kan het, wij weten het zeker. Maak een titel en klik op de link.......

Het ? help t u verder als er vragen zijn.

[ ? ]

Upload 1-4 foto's of plaatjes (optioneel) uitleg>>[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

 submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Wat hebben andere bezoekers geschreven??

Klik op de linken hieronder, en lees de verhalen van 'Complete Vijvergids bezoekers die je zijn voorgegaan....

Zwemvijver 
Ja ik ( Bart ) wil ook een stukje schrijven over onze zwemvijver. De ervaring van de aanleg van onze zwemvijver, was een hele ervaring. Het resultaat …

Onze eerste zwemvijver 
Vaak moeten we er nog aan terug denken. Die heerlijke zwemvijver bij ons oude huis in Klazienaveen. Onze eerste zelf aangelegte zwemvijver(2002/2003). …

Click here to write your own.