Waterornamenten maken uw vijvers compleet

KLIK HIER voor de nieuwe pagina over waterornamenten-->

Waterornamenten kunnen in de tuin, op het terras en balkon worden geïnstalleerd. Waterval, fontein en ornament werken allemaal volgens hetzelfde principe. Het water wordt uit een waterreservoir omhoog gepompt. Het reservoir kan de vijver zijn of een waterbak. Via het ornament komt het water tevoorschijn en vervolgens stroomt het terug in het waterreservoir. De waterbak is voorzien van een rooster of een deksel met gaten dat aan het oog onttrokken kan worden met keien en kiezels.

waterornamenten


Het is heerlijk om op een mooie zomerdag te luisteren naar water dat over een waterval naar beneden stroomt, uit een fontein omhoog spuit of zachtjes borrelend uit een waterbron tevoorschijn komt. Deze waterbronnen kunnen waterornamenten zijn, een nostalgische pomp, een set moderne zuilen een sculptuur, of een orgineele koperen bloem.


Zelf een water-ornament aanleggen, Klik hier voor de uitleg.
In tien stappen een Waterornament aanleggen
natuursteen waterornament natuursteen waterornament natuursteen waterornament waterbollen ornament natuurstenen waterornamenten natuursteenen  waterornament

Waterornamenten kun je overal plaatsen, op een sokkel in de vijver bijvoorbeeld of op de rand van de vijver. Het water loopt meteen weer terug in de vijver waaruit het eerder werd opgepompt.

Op het terras kun je een het zo installeren, dat het reservoir onder de grond komt en het ornament bovengronds. Niet alle reservoirs hoeven de grond in. Een houten kuip, een natuurstenen bak of een schaal van keramiek hebben zoveel sierwaarde dat ze juist een opvallende plaats verdienen. Een leuk idee voor een balkon!!water ornamenten kuip bijbart.com verkoopt waterornamenten van H&H stone products.
Klik hier voor onze catalogus

En voor meer informatie gebruik onze

contact pagina

U bent op zoek naar een exclusief, modern design op het gebied van rvs kunstwerken?
Gardinox levert u exclusieve producten voor tuinvervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal.

Mooi in strakke tuinen en vijvers, maar nog mooier in combinatie met veel groen.

Zoals deze Fonteinset Tubo Twist.Twist bestaat uit drie ronde zuilen met een spiraal-vormige groef. Genoemde versie heeft een diameter van 14 cm (ook 10 cm leverbaar) een een hoogte van resp. 56, 68 en 80 cm (hoge set: 80-92-104 cm). Voor nog meer rvs fonteinen, enz. bezoek de website van Gardinox
| Naar nieuwe pagina | Contact | Home |

Nieuw! Reageren

Meepraten over dit onderwerp? Laat hier een reactie achter.....