Vijver verlichting en vijverlampen

Met moderne tuin en vijver verlichting geniet u het hele jaar van een vijver. De eerste lentegloed, een zwoele zomeravond, een mistsluier in de herfst, of een pas gevallen sneeuwdeken in de winter. In combinatie met de sproeikoppen van uw fontein kunt u naar hartelust experimenteren met het design van kleur en vorm. Er is een breed aanbod van vijververlichting, en led verlichting voor buiten maakt het ook nog eens energiezuinig.

Drijvende lichtbollen verlichten niet alleen de vijver maar ook zijn omgeving en zorgen voor een heel apart effect. Met deze sprankelende verlichting geniet u nog meer van de zwoele zomeravonden in uw tuin. 

Drijvende lichtbollen

rock lights

Rocklights vijververlichting. De naam zegt het al; deze perfect nagebootste rotsen van keramiek schijnen hun licht op tuin en vijver. Deze vijver verlichting kan zowel onder water als in de tuin geplaatst worden. In combinatie met andere (echte) rotsen geven de Rocklights een heel natuurgetrouwe indruk. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en worden geleverd inclusief halogeenlamp (12v)en transformator. 

Lichtstenen

Lichtstenen voor verlichting van de vijver, het balkon en het terras worden steeds meer een trend, omdat deze verlichting een warm en zeer mooi licht produceren. De van „GVK“ gemaakte OASE-lichtstenen zijn met zand gecoat, zien er zeer natuurlijk uit en kunnen harmonisch in de omgeving worden geïntegreerd. 

Met een onderwaterspot heeft u op zomeravonden nog meer plezier van uw vijver. De Multibright 20 vijverlampen van Ubbink wordt geleverd met vier kleurschijven, waarmee u de sfeer in en rond uw vijver subtiel naar uw hand kan zetten. 


Lunaqua 3 vijverlampen

De nieuwe schijnwerper Lunaqua 3 van OASE biedt meteen meerdere mogelijkheden om de tuin en de tuinvijver in het juiste licht te zetten. Voor een optimale effectverlichting kan de uitstralingshoek individueel worden aangepast. (van 10°–40°) Inclusief 4 hoogwaardige glazen kleurschijven. Door zijn vele toebehoren wordt deze schijnwerper die onder en boven water gebruikt kan worden, een echt multitalent. Het supermoderne design en de zeer eenvoudige installatie ronden het concept van de Lunaqua 3 vijvervelichting af. De schijnwerpers zijn parallel geschakeld 

Luneaqua 2 vijverlampen

Lunaqua 2002 vijverlampen. Een unieke niet-verblindende vijver verlichting van OASE. Voor de eerste maal is het gelukt een absoluut niet-verblindende vijverlamp te ontwikkelen. De lamp zit vol mogelijkheden. Zij is viervoudig in de hoogte verstelbaar. Hierdoor kan de te verlichten diameter individueel worden ingesteld. Als men de bodemschijf en de insteekhulzen weglaat, verandert de lamp zich in een op het oppervlak drijvende vijverlamp, die nog steeds niet verblindt. De uitstralingshoek bedraagt 180° en hierdoor kunnen niet alleen de vijverbodem maar ook de waterplanten aan de rand van de vijver worden verlicht.

Tuinartikeltotaal, de totale webshop voor uw tuin

De nieuwste trend voor tuin en vijver - led verlichting voor buiten - . Steeds vaker wordt led licht gebruikt in de tuin dus ook bij en in de vijver. Een led lamp is zuinig kan tegen een stootje en gaat lang mee. Steeds meer soorten komen er op de markt. Het is zeker de moeite waard te kijken wat voor soorten er al allemaal te krijgen zijn. Vooral in combinatie met bewegend water als een fontein komen ze goed tot hun recht.

Aqua-forte heeft dit jaar nieuwe led onderwater vijververlichting. Ultra platte led lampen voor zwembaden en whirlpool. Zuinig in energieverbruik, lange levensduur, gemakkelijk te installeren, en met prachtige kleuren. Wat mij betreft passen ze ook uitstekend in een zwemvijver, tuinvijver of koivijver. 

Led verlichting buiten