Kwaliteit vijver folie is belangrijk 

Ik heb er voor gekozen alleen kwaliteit EPDM rubber vijver folie te verkopen. Wij kennen de problemen die kunnen ontstaan bij het vijver aanleggen met gebruik van PVC of een goedkope rubber folie. En problemen met de vijverfolie zijn NOOIT eenvoudig te verhelpen. 

EPDM rubber folie

Tip van mij: KOOP GOED MATERIAAL.

Ik heb gekozen voor top vijver folie producten die ik kan leveren in heel Nederland. Op dit moment heb ik; de 2D en 3D, Europese EPDM en Topskin pondliner. Gebruik het aanvraag formulier voor meer informatie;


Vrijblijvende prijsaanvraag vijver folie


2D = 2-Dimensionaal = vlakzeil zo economisch mogelijk op maat gemaakt.

Voor de twee-dimensionale vormen hebben wij de 2D folie in het assortiment. Alleen de lengte en breedte maten zijn nodig om een EPDM membraan op maat te produceren. Na de productie worden deze membranen opgerold tot zo klein mogelijke pakketjes. Altijd wordt een uitrol schema bijgeleverd om het aanbrengen van de folie te vereenvoudigen. Indien noodzakelijk kan er ook op locatie gevulkaniseerd worden.

Deze EPDM vijverfolie kan op maat geproduceerd worden in verschillende diktes, namelijk :

  • 0,75mm 
  • 1,0mm 
  • 1,2mm 
  • (1,5mm en 2,0mm op aanvraag)

De toepassingen zijn velerlei, namelijk privé vijver aanleggen, industrie vijvers, waterbassins enz. Voor zwemvijvers wordt de 1,2mm gebruikt.

vijver uitgraven
vijverfolie vlakzeil op maat
vijver vullen
vijver afvullen en randafwerking

3D = 3-Dimensionaal = drie-dimensionale vormen met EPDM rubber folies.

Naast de lengte en de breedte van het benodigde membraan kan ook de diepte meegerekend worden. Nadat ter plaatse door de klant of met medewerking van bijbart de maatvoeringen zijn opgenomen wordt in een tekenprogramma een uitslag gemaakt van de vijver. Vervolgens kunnen de afmetingen van het EPDM membraan worden bepaald. De productie kan worden gestart. Indien de vorm van de vijver extreem is, wordt eerst een maquette gemaakt om de productie te vereenvoudigen.

Deze EPDM folie kan op maat geproduceerd worden in verschillende diktes, namelijk:

  • 1,0mm, 
  • 1,2mm, 
  • 1,5mm 
  • 2,0mm

De toepassingen zijn velerlei, namelijk koi vijvers, privé vijver aanleggen, industrie vijvers, zwemvijvers, waterbassins enz. 

3D vijver folie op maat
3D vijverfolie op maat