Bezoek de Tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern, een park van ongeveer 13 hectare groot en meer dan 190 verschillende model en voorbeeld tuinen open voor het publiek. De meeste modeltuinen worden bij Appeltern bedacht maar er zijn er ook veel van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. Het park in Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe projecten aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.In het seizoen 2011 biedt De Tuinen van Appeltern u weer verschillende tuintrends, innovaties en schitterende bloemen en planten. Bezoek eens de nieuwe trendtuinen of het vernieuwde hovenierspaviljoen.

Als u vanaf het parkeerterrein naar de ingang van het mooie park loopt, komt u onderweg de Plantenmarkt tegen. In de Plantenmarkt vindt u ieder seizoen weer een nieuw aanbod bloemen en planten. Ook als u het park niet bezoekt, kunt u hier uw bloemen en planten kopen.

In het Tuinseizoen van 2009 staan er weer leuke, verrassende en interessante activiteiten op de agenda.Regelmatig kunt u een leuke workshop volgen bij De Tuinen van Appeltern. U kunt kiezen uit verschillende decoratie workshops of tuin workshops. Wilt u met een groep komen? Organiseert u een personeelsuitje? Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering? Dan bent u hier aan het goede adres. De Tuinen bieden verschillende arrangementen aan.Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, anders qua oppervlakte en anders qua inrichting. Met een wandeling door alle tuinen krijgt u een levend beeld van de vele mogelijkheden.

De Appeltern tuin is 25 jaar geleden begonnen met de eerste toon tuinen. Elke dag wordt er gewerkt aan nieuwe projecten. En renovatie van bestaande modeltuinen. Door het constante proces van verandering oogt het park ook voor regelmatige bezoekers steeds weer nieuw.

Bezoek De Tuinen van Appeltern
Doorzoek onze site's > > >| Top | Contact | Home |

Nieuw! Reageren

Meepraten over dit onderwerp? Laat hier een reactie achter.....