Dit programma is helaas niet meer beschikbaar.

Wilt u zelf uw tuin-ontwerp maken. Hier op www.bijbart.com vindt u een geweldig programma “Woningplan” waarmee u zonder in te loggen de hele inrichting of verbouwing van uw (toekomstige) huis en tuin kunt uitwerken.Wie een nieuw huis wil inrichten, zijn droom tuin gaat ontwerpen, wil verhuizen of gaat verbouwen doet er goed aan om dit programma te bekijken en te gebruiken. Doordat het programma niet op de computer wordt gedownload of geïnstalleerd is het gebruik absoluut 100% virusvrij en veilig! De gebruiker hoeft ook niet in te loggen of zich aan te melden voor gebruik van het programma; er worden geen persoonlijke of emailgegevens gevraagd, "Woningplan" is dus 100% spamvrij.

Begin hier met uw eigen tuin-ontwerp >>


Hoe werkt het programma Shopto "Woningplan"
Met “Woningplan” kan direct on line met de muis elke ruimte in en rond het huis exact op maat worden gemaakt en zo’n 7.000 voorwerpen staan ter beschikking voor een volledige inrichting van iedere ruimte. Ook schuine of ronde wanden, erkers, nissen of andere aparte vormen zijn eenvoudig te creëren met een klik van de muis. De oppervlakte van de ruimtes kunnen op schaal worden aangepast zodat de volledige oppervlakte op het scherm en op de print staat. Op de schaalverdeling kan exact de maten worden aangegeven en op de labels kunnen bijzonderheden worden genoteerd. Alle voorwerpen zijn door middel van een control panel te bewerken, te vergroten of verkleinen en te draaien of op een andere maat te maken en met de muis te verslepen. Alles is mogelijk voor een goed tuin ontwerp dus laat de creativiteit de vrije loop en creëer de ideale woonomgeving.

Kleurenmengpaneel
De stoffering van de meubelen, de kleur van tafels en kasten, alle type vloeren en kleedjes zijn door middel van een kleurenmengpaneel aan te passen tot iedere gewenste kleur. Experimenteer met kleuren en maak bijvoorbeeld een lichtblauw gebeitste houten vloer, pastelgele tegels in de badkamer of een trendykleur vloerbedekking in de tienerkamer gecombineerd met een luie stoel in de lievelingskleur.

Creatief tuin-ontwerp
De inrichtingsmogelijkheden op "Woningplan" zijn onbegrensd. Alle typen en merken producten voor alle ruimtes zijn aanwezig. De voorwerpen zijn gerangschikt op soort maar zijn in alle ruimtes te gebruiken, bijvoorbeeld een vijver in de huiskamer of een schommel in de kinderkamer. Alles (dus ook de muren, deuren of wanden) is te bewerken zodat zeer afwijkende maten of vormen eenvoudig te maken zijn. Met een muisklik kunnen alle voorwerpen snel verplaatst en samen met het control panel op maat gemaakt worden. Speel met kleuren, vloeren en verlichting en zo ontstaat spelenderwijs de meest ideale inrichting voor het gehele huis, tuin of bedrijfspand.

Tuin ideeën uitwerken in een tuin-ontwerp
Elke tuinliefhebber is op zoek naar nieuwe ideeën voor zijn tuin. Op "Woningplan" kan de gebruiker bomen, bloemen, planten en een gazon plaatsen, een vijver aanleggen, de bestrating en een terras met tuinmeubelen en verlichting maken. Een goede plek voor een tuinhuisje en een kinderspeelplaats creëren. Beslissen over een groene haag of een tuinmuur. Laat uw creativiteit de vrije hand. Door eenvoudig te schuiven met alle spullen ontstaat vanzelf de juiste inrichting voor de tuin. Bij bijbart.com kan met het uitgeprinte tuin ontwerp gericht worden gewinkeld!

Tuin-ontwerp op papier
Is het inrichtings- verbouwingsplan of tuin ontwerp gereed, print deze uit en het gehele ontwerp staat op een A4-vel met alle notities en met de exacte maatvoering. Het uitgeprinte tuin ontwerp is een goede basis om een advies met u uit te werken.

Shoppen
Doordat de exacte maten en de vaste onderdelen zoals ramen, deuren, radiator en stopcontacten en bijzonderheden vermeld staan op de print, kan in de winkel worden bepaald of die mooie kast, die alleen iets groter is dan gedacht, past tussen bijv. de TV-aansluiting en de deurpost. Zo kunt u snel en probleemloos in de winkel over een aankoop beslissen.

Uitleg en helpdesk
Onder de knop “woonhulp” vindt de gebruiker handige tips voor het ontwerpen en voorbeelden van iedere ruimte met uitleg in balloons. Verder is er uitgebreide uitleg “hoe te beginnen”, de werking van het control panel, over gebruik van de maatvoering en het maken van bijzondere vormen zoals erkers. Voor vragen of tips is er een gratis helpdesk.

Updates
Omdat het programma draait op internet is het kopen, downloaden en installeren van updates ook niet nodig, dus ook met de updates geen risico van virussen, wormen of spam. Omdat de consument en bedrijfsleven trends, tips en nieuwe producten via de helpdesk kunnen doorgeven blijft het programma "Woningplan" optimaal en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zodra het programma op internet wordt geopend, zijn automatisch de laatste aanpassingen actief.

Rolstoelgebruik
Onder de knop “accessoires” vindt de gebruiker een rolstoel. Aanpassingen van de woning en/of tuin i.v.m. rolstoelgebruik zijn eenvoudig uit te proberen door met de muis de rolstoel te bewegen door de ruimte. Kijk of er genoeg ruimte is tussen de kast en stoelen, waar zijn beugels nodig, is de toiletruimte ruim genoeg en deuren moeten 1.00 meter breed worden. Al snel is dan duidelijk hoeveel ruimte er nodig is om zich vrij te kunnen verplaatsen in een huis of kantoor.

Veel tuin-ontwerp plezier met dit programma! !
Doorzoek onze site's > >| Top | Contact | Home |

Nieuw! Reageren

Meepraten over dit onderwerp? Laat hier een reactie achter.....