Reddevil vijver pomp,
krachtige en energiezuinige vijverpompen

De reddevil is een revolutionaire vijver pomp geschikt voor o.a koi-vijvers die enorm kostenbesparend werkt vanwege haar lage energieverbruik. De pomp is uitstekend te gebruiken in combinatie met BubbleBead filters, maar heeft ook voldoende opvoerhoogte voor gebruik met andersoortige Beadfilters. Het is een uitstekend alternatief voor de drukpompen die veelal boven de 500 Watt per uur nemen, waar een 12 m3 Red Devil pomp slechts 115 Watt verbruikt. Dit resultaat wordt o.a. gehaald door niet een gewone motor maar een zogenaamde magneetmotor te gebruiken. Hierop wordt een geheel met de hand vervaardigd pomphuis geplaatst met een design welke borg staat voor dit onwaarschijnlijk hoge rendement.

Reddevil energiezuinige vijverpompen hebben een volledig gesloten behuizing en is volledig ingegoten. Dit betekent dat de vijver pomp zowel boven als onder water gebruikt kan worden. Ook behoort het hiermee tot de onmogelijkheden dat er ooit water in de pomp kan doordringen welke de vijver pomp zou kunnen beschadigen. Door deze constructie is de pomp fluisterstil, ook na gebruik van jaren.

De red devil pomp heeft geen externe waaiers of andere zaken. Dat resulteert mede in het zeer hoge rendement van de vijver pomp, immers des hoger het rendement des te minder warmte er in de pomp wordt vrijgemaakt welke afgevoerd moet worden.

De lagers van deze pomp mogen gekwalificeerd worden als zeer bijzonder. Ze zijn vervaardigd van siliciumcarbide, welke na diamant de hardste en meest slijtvastste stof is die bestaat. Daarom geldt voor de lagers een levenslange garantie.

De red devil pomp kan niet oxideren (roesten) en is daardoor zeer geschikt voor het verpompen van zout water. De schroeven van de vijver pomp zijn niet vervaardigd van zeewaterbestendig RVS, maar van Titanium! 


Advies nodig over de aanschaf van de reddevil vijver pomp of andere energiezuinige vijverpompen vraag het B-pex Vijvers. B-pex heeft een jaren lange ervaring met het gebruik van vele soorten pompen en kan een passend advies geven. Gebruik hiervoor  onze contact pagina.