Vijvercursus voor hoveniers en tuinprofessionals

Half januari start de B-pex met een nieuwe hoveniers vijver cursus. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor hoveniers bedrijven en tuinprofessionals, mensen die beroepsmatig bezig zijn met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. De dag bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. In het theoretische deel nemen we met name de vijverbiologie, de verschillende bouwmethoden en filtersystemen onder de loep. In het praktische deel gaat u zelf aan de slag met het maken van doorvoeren en de verwerking van folie. De eerste try-out is al geweest en we zijn enthousiast over het resultaat.

VOL=VOL daar doen we niet aan!! Tot nu toe hebben we alle ingeschreven hoveniers goed tegemoet kunnen komen in het plannen van de dagen en dat blijven we doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze leerzame dag. Wij hebben al een aantal centrale cursus locaties die we hiervoor gaan gebruiken. 

De cursus voor de hovenier duurt 1 dag van 9.30 tot 17.00 . De kosten voor deze dag zijn € 195,00 excl.btw per persoon. Hierbij inbegrepen is het cursus boek, de materialen bij de praktijk-oefening en het eten en drinken.

Bent U hovenier of heeft u een hoveniersbedrijf, en heeft u interesse in de cursus kunt u onderstaand formulier naar ons sturen. Wij nemen contact met u op om het met u te bespreken.

Ook particulieren en hobby tuinmannen kunnen middels onderstaand formulier informatie aanvragen. Voor deze groep hebben wij een aangepaste cursus geschikt voor de echte vijver-liefhebber, welke later in het voorjaar start. 


Hoveniers cursus 2012

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
informatie over de vijver-cursus
deelnemen aan de vijver-cursus
maandelijks mailing ontvangen