HDPE kunstof bakken voor de vijver

HDPE of Hoge Dichtheid Poly Ethileen is uitstekend te gebruiken voor kunstof bakken en dus voor vijver bakken. Het materiaal heeft een goede chemische bestendigheid en werd oorspronkelijk alleen gebruikt in de milieu techniek zoals bij het afdekken van chemisch afval bij stortplaatsen.

Het materiaal is zeer goed geschikt voor het fabriceren van kunstof bakken bijvoorbeeld voor koivijvers of pomphuizen. Hiervoor worden platen van 10 mm dik gebruikt. De levensduur van het materiaal is 30 tot 50 jaar. Ook voor terrasvijvers die boven de grond staan, zo op het straatwerk, is dit materiaal uitstekend te gebruiken. En bij de vele voordelen die het materiaal heeft komt er nog bij: Dit materiaal kan in veel vormen en metrages verwerkt worden, dus ook vijver bakken op maat zijn goed mogelijk.

Op zoek naar kunstof bakken ? 
Vijverbakken, pomphuizen, koivijvers
B-pex maakt uw vijverbak op maat.
www.b-pex.nl

Ruime keuze HDPE bakken
Wij bieden u een ruime keuze aan vijverbakken
gemaakt uit onverwoestbaar HDPE
www.b-pex.nl/webwinkel

HDPE platen
HDPE lassen
HDPE kunstof vijver bak
HDPE kunstof vijverbakken

De nieuwste technieken stellen ons in staat bijna alle gevraagde vormen te fabriceren. Onze bakken hebben een rand van 10 cm. en ribben voor extra versteviging. Op aanvraag is het mogelijk de bakken te voorzien van stalen U-profielen rond om de bak voor nog meer versteviging. De standaard bakken ( bij B-pex te koop ) kunnen voorzien worden van doorvoeren, drains, skimmers, verlichting etc.Een vijver op maat ! !Een groot voordeel is ook het plaatsen van een HDPE vijver bak. Eigenlijk is het graven van een gat voldoende. Er is geen metselwerk of houtconstructie nodig. De bak kan geheel in de grond of gedeeltelijk boven de grond geplaatst worden. Het afwerken van de vijverranden is eenvoudig. Bijna elk gewenst materiaal, natuursteen, hout etc. kan met een multi-kit verlijmt worden op de kunstof vijverbak randen.

Op zoek naar een bak ? 
Vijverbakken, pomphuizen, koivijvers
B-pex maakt uw vijverbak op maat.
www.b-pex.nl

Ruime keuze in kunstofbakken 
Wij bieden u een ruime keuze aan vijverbakken
gemaakt uit onverwoestbaar HDPE
www.b-pex.nl/webwinkel